SEK AROMA CHVS RGL VİSKİ AROMASI&VİSKİ KİTİ-SEK AROMA RED MALT AROMASI&VİSKİ KİTİ ÖZELLİKLERİ  L

Sek Aroma Red Malt Aroması'nın kendine has ve eşsiz bir lezzeti bulunmaktadır. Sek Aroma Red Malt Aroması'nı diğer viski kitlerinden ayıran özelliklerin başlıca kaynağı tabi ki kalitesidir.Sek Aroma Red Malt Aroması ve diğer ürünlerinde alışılmışın aksine zengin aroma içeriklerine sahiptir. Her tüketicinin damak zevkine göre ayarlanmış hoş kokusu ve lezzeti ve göze hitap eden orijinal rengi ile ön plana çıkmaktadır.Sek Aroma ayrıca Red Malt Aroması ve diğer çeşitlerinde insan sağlığına etki edecek herhangi bir zararlı madde bulundurmamaktadır.

SEK AROMA CHVS RGL VİSKİ AROMASI&VİSKİ KİTİ-SEK AROMA RED MALT AROMASI&VİSKİ KİTİ KULLANIM TALİMATLARI

Sek Aroma Red Malt Aroması&Viski Kitimizi mümkün olduğunca güneş görmeyen ortamlarda ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
•Öncelikle işleme başlamadan önce kesinlikle kalitesinden ve güvenilirliğinden emin olmak için mutlaka çözücünüzü Alcocontrol Test Kiti veya bir başka markanın güvenilirliğine inandığınız bir test kiti yardımı ile test ediniz.
•Sek Aroma Red Malt Aroması&Viski kitimizin hem 5 litre için (50ml) hem de 1 litre için (10ml) iki ayrı şişesi mevcuttur.
•Litre başına 10 ml aroma ve 1.4 litre su tavsiye edilir. Su ilavesi sizin tercihinize göre değiştirilebilir.
•5 Litre yapacağınız varsayarsak öncelikle 5 litre çözücünüzün içerisine 50 ml Red Malt Aromasını ekleyin ve mümkün olduğunca güzel bir şekilde karıştırın. Daha sonra üzerine 7 litre su ekleyin ve yeniden karıştırın
.Suyun kalitesi pH değeri gibi faktörler çok fazla önemli değildir. Genel olaral şaşal su kullanmanız önerilir. Ama yaşadığınız şehirde ki şebeke suyu kalitesi güzel ve kokusuzsa ayrıca güveniyorsanız çeşme suyu bile kulllanabilirsiniz. Bunun dışında bazı kulaktan dolma bilgiler vardır. Örneğin: Suyu kaynatıp çözücünün üzerine döktüğünüz zaman çözücünün içinde ki zararlı maddenin buharlaşıp uçacağı gibi... Bu işlem sadece çözücü derecenizi düşürmekten başka bir işe yaramaz ve faydası yoktur. Ayrıca çözücünüz konusunda şüpheleriniz var ise zaten bu hiç yapmamanız tavsiye edilir.
•Tarife devam edecek olursak 7 litre su ekledikten sonra yine güzel bir şekilde karıştırınız. Bu şekilde viskiniz hazır olacaktır.





SEK AROMA CHVS RGL VİSKİ AROMASI&VİSKİ KİTİ-SEK AROMA RED MALT AROMASI&VİSKİ KİTİNİ NE ZAMAN TÜKETMELİYİM?
Sek Aroma Red Malt Aroması&Viski Kiti ile yapmış olduğunuz viskiyi ister hemen ister bir süre dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz. Dinlendirmenize gerek yoktur fakat ne kadar süre dinlenirse o kadar lezzetli olacaktır.Bunu yeni demlenmiş bir çay ve kahve gibi ürünlerle örneklendirebiliriz. Ya da yıllanmış şarap gibi ürünlerle.
Bekletmeden hemen yaptıktan sonra içeceğiniz kadeh ile günler,haftalar ve aylar sonra içtiğiniz kadehte ki lezzet farkınızı kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Fıçıda yapılan viskilerde bunun bir örneğidir çok uzun yıllar fıçılarda saklandıktan sonra satışa açılan viski çeşitleri vardır.

SEK AROMA CHVS RGL VİSKİ AROMASI&VİSKİ KİTİ-SEK AROMA RED MALT AROMASI&VİSKİ KİTİ NEREDE SATILIR?

•Sek Aroma Chvs Rgl Viski Aroması&Viski Kiti trendyol.com,n11.com,hepsiburada.com,pazarama.com,sekaroma.net gibi pazaryerlerinde ve ayrıca whatsapp satış kanallarında satışları mevcuttur.

SİPARİŞ İÇİN BİZİMLE WHATSAPP HATTIMIZDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİR,WEB SİTEMİZ YA DA PAZARYERLERİNDE Kİ MAĞAZALARIMIZDAN HIZLI VE GÜVENİLİR ŞEKİLDE SİPARİŞLERİNİZİ OLUŞTURABİLİRSİNİZ. ►DAHA FAZLA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN; https://www.sekaroma.net ►SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ VE SATIŞ PLATFORMLARIMIZ; ►WHATSAPP 7/24 CANLI DESTEK VE SİPARİŞ HATTI: https://wa.me/905516806494 ►INSTAGRAM:   / aroma_sek   ►FACEBOOK:   / aromasek   ►WEB SİTEMİZ: https://www.sekaroma.net ►TRENDYOL.COM MAĞAZAMIZ https://www.trendyol.com/magaza/sek-a... ►N11.COM MAĞAZAMIZ: https://www.n11.com/magaza/meyaroma ►HEPSİBURADA.COM MAĞAZAMIZ: https://www.hepsiburada.com/magaza/se...
►PAZARAMA.COM MAĞAZAMIZ: https://www.pazarama.com/magaza/sek-aroma